Ася Капчикова се потопи във фонтаните на хотел "Беладжио"

0

Плеймейтката Ася Капчикова стартира ваканцията си в САЩ от хотел „Беладжио” в Лас Вегас, където разпусна, преди да потегли за Ел Ей.

Тя се потопи в прочутите фонтани на легендарния хотел, в чието казино Джордж Клуни и Брад Пит планираха поредния си грандиозен обир в „Бандата на Оушън”.

След като пробва късмета си на „Блек Джек”, Ася стегна куфари за Града на ангелите. Тя бе специален гост на Playboy партито „Сън в лятна нощ“, което бе част от наградата й от конкурса  „Мис Плеймейт“.

„Изключително впечатлена е от мащабите и красотата на Америка. Намерила е нови приятели и е успяла да усети тръпката от нощния живот. За купона на Playboy Ася признава, че очакванията й са били по-високи и не е успяла да срещне лично Хю Хефнер. След огледа на момичетата в прословутото му имение тя се убедила, че българките в действителност са най-красивите жени в света”, разказаха близки до Капчикова,  цитирани от „Монитор”.

Ася успяла да се разходи и по холивудската алея на славата, и до Universal Studios, където са снимани филмите за Хари Потър. Тя се завърна от приключението си в САЩ само ден преди да започне подготовката си за "Фермата".

От вчера с колегите й по рало и млеконадой са в т.нар. изолация, преди да се захванат с истинските си мисии в риалитито на БТВ. По правилник те имат престой от 2-3 дни в хотел, където ще се укриват и няма да се видят, докато не прекрачат прага на реалното стопанство в близост до София.

В този сезон освен редови граждани връзката си със земята ще заздравяват и популярни лица като моделката Гери Дончева, журналиста Крум Савов, рапъра Dee, актрисата Елен Колева и бившия й приятел - поета Калин Терзийски. Стартът на шоуто е на 11 септември от 20 ч.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари