Астролог с лоша прогноза: Седмицата няма да е добра заради Марс и Уран

0
Астролог с лоша прогноза: Седмицата няма да е добра заради Марс и Уран

Поводите за радост през тази седмица вероятно за повечето от нас ще са малко, тъй като тя започва с напрегнати аспекти и до събота включително ще сме под тяхно въздействие. Най-неблагоприятно ще ни влияе опозицията на Марс и Уран, твърди астрологът Михаил Преображенски.

В прогнозата си за електронното издание pro-gnosis.ru, цитирано от "Флагман", той твърди, че състоянието на биосферата ще започне да се подобрява едва през уикенда. Това се вижда и от графиката, която той публикува в сайта си.

„Опозицията на Марс с Уран ще е като катализатор за задълбочаването на проблемите, свързани с управлението на корпорациите или на държавни органи. Може да се стигне до сериозни разногласия и конфликти в ръководните структури. Тези, които имат в наталната си карта планети в 15, 16 и 17 градуса в Овен, Рак, Везни и Козирог, трябва да са по-внимателни“, предупреждава руският феномен.

Съществена роля за проблемите в общуването и за влошаването на състоянието на биосферата през тази седмица ще има и ретроградният Меркурий. Преминаването във вторник на Венера (средства за комуникация и обмен) в Близнаци пък ще спомогне за ускоряването на информационния поток, добавя Преображенски. Според него, седмицата ще е наситена с новини, но повечето ще са тревожни. Възможни са оставки и промени в много институции заради големи скандали в началото на седмицата.

В четвъртък състоянието на биосферата малко ще се подобри, но напрегнатите аспекти все пак ще преобладават. В петък кривата от графиката на Преображенски достига пак много ниски стойности. Според него, една от причините за това е Новолунието на 6 градуса в Рак.

Позитивният прелом ще настъпи в неделя заради хармоничния аспект на Слънцето и Нептун, прогнозира Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Понеделник – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

Сряда, четвъртък, неделя вечер – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

От вторник до събота – за Овен, Рак, Везни и Козирог

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Понеделник – за Рак, Дева, Козирог и Риби.

Сряда – за Лъв и Водолей

Петък, събота – за Дева и Риби

Събота, неделя сутринта – за Телец и Скорпион.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари