Асен Василев: В бюджета има ресурс за оказване на хуманитарна помощ

2
Чакаме Израел да каже от какво има нужда
Чакаме Израел да каже от какво има нужда Снимка: Facebook

Чакаме Израел да каже от какво има нужда

Ресурс за оказване на хуманитарна помощ в бюджета има по принцип както в бюджета на Външно министерство, така и в централния бюджет. Оттук е вече въпрос на конкретните министерства да се свържат с Израел и да видят какво би било от полза, след което ние ще го остойностим. Това каза министърът на финансите Асен Василев пред журналисти в отговор на въпрос.

Вчера премиерът акад. Николай Денков заяви, че България ще предложи хуманитарна помощ на Израел.

"България ясно заяви подкрепа за Израел в тази ужасна ситуация. Техни граждани са нападнати, има цивилни, които са отвлечени, цивилни, които са починали", посочи Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    *************
    Ако не сте виждали женски педеразззззз....
  • 3
    2
    Ето отново
    Пример, че този боклук и правителството, в което е са държавни предатели. Нито на народа ще помогнат, но ще издават още от ограничените ресурси на България за безсмислени цели, само и само този безгръбначен червей и хунтата му да блеснат в очите на техните американски и западноевропейски господари. Нищо че България ще стане още по-зле след техните деяния, важното е те да са си изпълнили мисията да ни наврат още по-дълбоко под американското и западноевропейското влияние. Да живеят педерастията и деградацията!
  • 4
    1
    SB
    Що не окажеш помощ на пенсионерите.БЕ СОПОЛ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари