Делян Добрев: ПП-ДБ уж са срещу Русия, а гласуват против дерогацията на "Лукойл"

0
Всеки път премиерът лети с доставката си, щом предложа да отнемем дерогацията, каза Добрев
Всеки път премиерът лети с доставката си, щом предложа да отнемем дерогацията, каза Добрев Снимка: Facebook

Всеки път премиерът лети с доставката си, щом предложа да отнемем дерогацията, каза Добрев

"Лукойл" няма да си тръгнат, докато не им вземем дерогацията. Три пъти го предложих. Всички от "Промяната" и ДБ гласуват против, нищо че уж са срещу Русия. През това време премиерът Денков лети и плаши с оставката си, ако махнем дерогацията. Това заяви в ефира на bTV Делян Добрев от ГЕРБ-СДС, който е и председател на Комисията по енергетика в НС.

Николай Денков звъни на шефа на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, която му казва "звънни му ти, той е неконтролируем".

Не може "Лукойл" да вземе 3 млрд., а българският потребител - 0. Левчето продължава, коментира Добрев.

С предложението за такса "транзит" за Унгария и Сърбия, Асен Василев отново върши работа на Русия. Така иска да напомпи приходната част на бюджета и да докара дефицита до 3%. Кой ще ги плати? Тези три милиарда са въздушни, няма кой да ги събере, разкри депутатът от ГЕРБ.

"Натрупаните задължение на Лукойл са 674 000 евро, а Асен Василев и Министерството на финансите ги проверяват 3 месеца. Кое счетоводство ги проверява три месеца", попита Делян Добрев.

Той намекна още, че Асен Василев праща доноси срещу него в САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Мануела
    И ДБ не знает срещу кой са и за кой са!!!!
  • -2
    3
    Tito
    ПП-ДБ ги тресе шизофренията
  • 8
    2
    Възмутен
    Добрев ни лук ял, ни мирисал. Харесва ни или не, дерогацията на този етап е необходима за поддържане на що - годе поносими цени. Таксите ще са добър приход в хазната. И последно, да вземе, да обясни защо иска Лукойл , да си,, тръгнат " Тази мантра кой, кого обслужва, точно Добрев да ни обяснява е нелепо. Ролята му на лошо ченге е лошо изиграна, не сме малоумни.
  • -3
    1
    Веси
    Те си гледат само интереса и са пример за истинска фурнаджийска лопата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари