Асен Василев: На събиранията на "Възраждане" се виждат повече руски знамена, отколкото български

1
Искате в България да се установи режим на управление като Руската федерация", обърна се той към партията
Искате в България да се установи режим на управление като Руската федерация", обърна се той към партията Снимка: БТА

Искате в България да се установи режим на управление като Руската федерация", обърна се той към партията

По вашите събирания се виждат повече руски знамена, отколкото български.

Това заяви Асен Василев от ПП - ДБ от парламентарната трибуна към "Възраждане".

"Вие имате идея за развитие на България, която не споделяме. Вие не искате България в ЕС, в еврозоната, борите се с подписи за референдум против еврото. Искате в България да се установи режим на управление като Руската федерация", обърна се той, предаде DarikNews.bg.

"Няма как да подкрепим вашия кандидат, който да води този парламент в тази посока", посочи той.

Той се обърна и към лидера на БСП Корнелия Нинова да даде друго предложение, след като не е съгласна с ротационното председателство. Даде пример, че от ДПС отново са предложили Вежди Рашидов, като дойаен на парламента, да заеме председателското място. Той не се съгласи с твърдението на Нинова, че ПП-ДБ ще подкрепят правителство на ГЕРБ, след като имат ясно решение на националните органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Ванка с танка
    Паляции са всички усраински и български копеленца дето се пишат патриоти! Онзи избочен наркоман зелцето се е насрал до ушите! Споко - хохло ще те бият и ебат до откат боклук еврейски
  • -3
    8
    Ванка с танка
    Паляци,като ви чета простотиите ще умра от смях,ако била Русия щяло да има всичко по много и без пари.Е в коя държава ,която е с Русия го има това...И какво ви пречи да си биете камшика в Русия,където всичко е без пари.Не е скъпо,вие не изкарвате достатъчно.Всеки може да прави каквото си поиска,ревльовците са такива при всеки строй.Проблеюа не в света ,че не се наглася към вас...а вие не се справяте.
  • 4
    7
    Наблюдател
    Ококореният гейзер да каже как е бракът с мутрите от ГЕРБ, усети ли го в дупарата с двеста ?
  • 6
    6
    Уй за усрейн
    Хуй за усрайна и за ококорения американски педераст
  • 2
    5
    🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇧🇬🇧🇬🇧🇬
    30г. демократичния режим на сащ ни доведе до нечувани аномалии и лишения. няма домати, няма мляко, няма месо, ХЛЯБ НЯМА, вместо хляб, украински канцероген, няма газ, има ама на тройна вече цена, няма пътища, и не на последно място няма и вода, гоним 5 лв. м³. Май Руски режим би бил добре дошъл пред американския.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари