Арестуваните полицаи са взели подкуп от шофьор, предизвикал катастрофа

3
Разкази на свидетели на произшествието
Разкази на свидетели на произшествието Видео: bTV

Разкази на свидетели на произшествието

При акция на "Вътрешна сигурност" и СДВР са задържани петима полицаи и двама граждани. Полицаите са от СДВР като част от тях работят във Второ РПУ. От полицията и прокуратурата все още не дават официална информация по случая.

Арестите са свързани с катастрофа, която е станала в нощта срещу 4 юни в квартал „Надежда“, информира bTV.

25-годишен шофьор е карал с много висока скорост в насрещното. Последвал е сблъсък с моторист и два паркирани автомобила. По наша информация след инцидента полицаите са взели подкуп от шофьора в голям размер, за да си затворят очите, че са го установили на мястото.

Движещият се с висока скорост удря моторист, паркиран микробус и лека кола. От сблъсъка младият шофьор се обръща по таван.

Бусът на Хари е сред ударените, мъжът чува всичко от дома си.

През нощта към 2 часа чухме шум, едно момче тук се беше ударило, две коли помете. Мотористът беше спрял между двете коли, имаше някакви наранявания по крака“, разказа той.

21-годишният моторист е откаран в “Пирогов” с травма на главата. На място идват екипи на полицията. По информация на телевизията шофьорът, предизвикал катастрофата, предлага подкуп.

В крайна сметка, в протокола за инцидента записват, че не са установили виновния водач. Петър Владимиров случайно минава с таксито си по "Ломско шосе" след сблъсъка.

Колата се е движела с бясна скорост по уличката, срещу движението“, разказа той.

Бил ли е адекватен шофьорът, бил ли е пиян?

"Не могат да кажат хората, но е бил неадекватен, при пристигането на полицията се е оттеглил нанякъде и повече не се е върнал."

Хари вече е ремонтирал буса, но казва, че сам покрива щетите, защото виновният шофьор бил без "Гражданска отговорност".

От Столичната дирекция на полицията заявиха, че за катастрофата и арестите на полицаите са образувани досъдебни производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари