Арестуваха цяла смяна полицаи от Второ РУ - София

3
Униформените поискали 10 000 лева, за да прикрият катастрофа
Униформените поискали 10 000 лева, за да прикрият катастрофа

Униформените поискали 10 000 лева, за да прикрият катастрофа

Цяла смяна униформени от столичното Второ РУ са били задържани тази сутрин при акция на дирекция „Вътрешна сигурност” към МВР, СДВР и прокуратурата. Според източници на NOVA преди по-малко от месец те са извикани като патрул при катастрофа между мотоциклет и лек автомобил. Инцидентът става в ж.к. „Надежда”.

По първоначална информация при идването на униформените шофьорът на автомобила им предлага подкуп, за да прикрият катастрофата, тъй като вината за инцидента е негова. Полицаите поискали 10 000 лв., а впоследствие записали, че на мястото не са открили водача на леката кола.

Няма данни за състоянието на мотоциклетиста. Парите са донесени на мястото на катастрофата за по-малко от 30 минути, като с голяма степен на вероятност предаването е заснето от близка охранителна камера. На виновния шофьор не са правени полеви тестове за алкохол и наркотици.

На този етап не е ясно дали 10 000 лева са разпределени само между служителите на реда, присъствали на място, или са предадени нагоре по веригата в йерархията на полицейското управление. Материалите се докладват в Софийската районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    До daskal 1
    Даскале, във всяко стадо има мърша. И ти тука си на всяко гърне мюрудия, ама нейсе ...
  • 16
    1
    daskal
    Ужас! Ми те всичките са станали полицаи само заради това - да искат рушвети! И ние чакаме ред и справедливост...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари