Арестуваха двама мъже за кражби в Русе

0
Служители на Второ РУ са задържали двама мъже, извършители на кражби
Служители на Второ РУ са задържали двама мъже, извършители на кражби Снимка: Dunavmost / Архив

Служители на Второ РУ са задържали двама мъже, извършители на кражби

41-годишен русенец е уличен в посегателства от избено помещение и от лек автомобил. Сигнали за извършените деяния са постъпили във Второ РУ през септември и октомври.

В единия случай, след взломяване на катинар е проникнато в избено помещение на бул. „Липник“ в Русе и отнето трипод. В другия от лек автомобил, паркиран пред търговски обект също на бул. „Липник“, са откраднати музикални инструменти и други вещи.

40-годишен мъж от Русе е установен след разследване на други сигнали за кражби, подадени във Второ РУ. В единия случай между 10 и 12 септември е отнет велосипед от адрес в жк „Изток“. В другия за период от месец април до месец септември от имот, намиращ се на ул. „Филип Станиславов“ в Русе, са направени множество кражби, като предмети на посегателството са били велосипед, рибарски принадлежности, компресор, генератор и други.

Работата по разследването на престъпната дейност на лицата продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Заспалници с камерки
    А двамата крадливи братя, които тарашат на 9-тия километър кой ще арестува? Баща им си получи заслуженото, но тези двамата продължават да безчинстват в района! За кражбите в Церовец и известния крадлив мангал от Сваленик, които всички знаят пак нищо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари