Антон Птухин получи забрана да стъпва в Русия до 2072 година

0
Известният украински блогър Антон Птухин получи забрана да влиза в Русия до 2072 г. заради острата му антивоенна позиция и критиките му към военните действия на Русия в Украйна
Известният украински блогър Антон Птухин получи забрана да влиза в Русия до 2072 г. заради острата му антивоенна позиция и критиките му към военните действия на Русия в Украйна Снимка: YouTube

Известният украински блогър Антон Птухин получи забрана да влиза в Русия до 2072 г. заради острата му антивоенна позиция и критиките му към военните действия на Русия в Украйна.

Забраната за влизане в Русия за бившия водещ на "Орел и опашка" е в сила от 16 април 2022 г. След месец Птухин ще навърши 38 г., така че блогърът-пътешественик ще може да влезе в страната, когато е почти на 88 г. С други думи, такава забрана може да се нарече практически доживотна, коментира Baza в канала Телеграм.

По-рано редица анонимни ползуватели на канала Телеграм съобщиха, че поне още двадесет украински артисти, журналисти и блогъри, сред които Макс Барских, Монатик, Верка Сердючка, Лобода, Андрей Бедняков, д-р Комаровски и др., също имат забрана да влизат в Русия за 50 г. Засега обаче Baza е успяла да потвърди забраната само за Антон Птухин.

След напускането на "Орел и опашка" Птухин продължава да пише в блога си за самостоятелните пътувания. Каналът му в YouTube има почти 6 милиона абонати.

Почитателите на блогъра го наричат Пту. Той започва да се занимава с темата за пътуванията в интернет още като юноша и достига до тв водещ по съвет на свои приятели, които смятат, че стилът и позитивният дух на неговите минирепортажи заслужават различна оценка от възторзите на последователите му.

Антон Птухин е роден през 1984 г. в Луганск. След завършване на университета се отдава на развлекателната индустрия. Бил е арт директор на "Колизей".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари