Край на автотранспорта през Русия, извършван от неприятелски страни

2
В това число влиза и България
В това число влиза и България Снимка: Кадър от БНТ, архив

Забраната се отнася за държавите от Евросъюза, Великобритания, Норвегия и Украйна

От утре Русия не разрешава автомобилния транспорт на товари през нейна територия на компании, регистрирани в неприятелски страни.

Забраната се отнася за държавите от Евросъюза, Великобритания, Норвегия и Украйна, предава БНР.

Димитър Димитров от Камара на автомобилните превозвачи обясни:

"Не само за български, а и европейски превозни средства няма да могат да се движат в Русия от 10 октомври, като има 7-дневен гратисен период. Ще могат да се движат само и единствено с определени стоки, които са в един списък, от които руската страна е сметнала, че има необходимост.

Те ще могат да се движат във вътрешността на страната. Всички останали ще бъдат принудени на определен списък от логистични бази или да снемат ремаркето, или да разтоварят стоката. Хората, които работят в Русия, ще бъдат изключително тежко засегнати, съответно извършват се претоварвания, вкарват ги сръбски и молдовски камиони.

По един или друг начин тези стоки няма да спрат да се движат, но тази работа ще извършват други хора от други страни. И въпросът е тези фирми, които са реално български, на въпросните фирми какво биха могли да направят, за да защитят работните си места в България, да защитят бизнеса си, за да не страдаме всички ние".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Боян
    Съгласен съм с Борис88. Целият Холивуд са чужденци. В последствие стават американци,но..... Вашингтон е англичанин. Родителите му мигрират в САЩ. Който се интересува ще разбере. Проблемът е в това,че тези американци да спрат да се месят в чуждите държави. Да не правят провокации и да не създават проблеми, а после да се оправдават,че нищо не са направили.
  • -5
    4
    Борис88
    До коментара по долу. А сега разбрахте ли,че американците са агресора. Те нямат право да казват на другите какво да правят. Още повече да казват на някоя държава да обявява война на друга и да им създават проблеми. Fuck the USA. Фалшиви американски щати. Всеки,който живее там е дошъл от друга държава.
  • 0
    3
    фила
    Ужасяващо - носят се слухове ,че американското посолство е заплашило партиите в България да съставят правителство, което да обяви война на Русия, защото след като взривиха газопроводите на Русия, имат възможност да взривят и нещо в България?!
  • 3
    2
    Браво!
    Само така! €врогейските капути ще му цункат уйчеца на Путин! Щото алъш-веришът им секна рязко и внезапно!
  • 9
    1
    сКй
    Браво на Русия! Така трябва! Скоро европейските антилидери ще разберат какво означава зависимостта от сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари