Антон Хекимян: Готов съм да се боря за вашето доверие, защото развитието на София не трябва да спира!

1
Днес влизам в полето на политиката, готов съм да отговарям на всички въпроси, да вляза в дебат с останалите кандидати и да предложа най-добрите решения за управлението на София, написа той
Днес влизам в полето на политиката, готов съм да отговарям на всички въпроси, да вляза в дебат с останалите кандидати и да предложа най-добрите решения за управлението на София, написа той Снимка: Фейсбук

Днес влизам в полето на политиката, готов съм да отговарям на всички въпроси, да вляза в дебат с останалите кандидати и да предложа най-добрите решения за управлението на София, написа той

Познавам проблемите на София, а като журналист винаги съм бил близо до хората. Това обяви току-що във Фейсбук кандидатът за кмет на ГЕРБ - СДС за София Антон Хекимян.

Ето какво написа още той:

"В ролята ми на журналист през тези 19 години винаги съм бил близо до хората, показвал съм техните проблеми и съм предизвиквал институциите да намират решения. Журналистиката те прави изключително чувствителен към всяка нередност и ти дава опита да намираш верния път.

Този опит и познаването на проблемите на града ни беше моят мотив, с който приех предизвикателство да бъда част от решаването им. Благодарен съм, че през всички тези години успях да спечеля и запазя доверието ви като зрители. Сега заставам до вас и съм готов отново да се боря за вашето доверие, защото развитието на София не трябва да спира!

Осъзнавам, че обвиненията срещу мен с обявяването на кандидатура ми се отразяват на колегите от БТВ Новините. Никой не трябва да има съмнение, че журналистите в този нюзрум са достойни, свободни и независими хора! Те го доказват всеки ден с работата си.

Днес влизам в полето на политиката, готов съм да отговарям на всички въпроси, да вляза в дебат с останалите кандидати и да предложа най-добрите решения за управлението на София."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Андроник Хармапацатурян
    Евала братле само така мачкай ги Комунистите и руските подлоги и китайските копейки с евтините телефони!
  • 2
    5
    Лебикян
    Познавам точно един арменец /за тия с български имена не знам/. Но този един ми е достатъчен. Ниски като ръст, злобни и отмъстителни. Докато им правиш услуги /безплатни/ се усукват около теб. В момента в който просто нямаш време за тях ти стават врагове. Ама не такива да ти скочат пряко. Страхливи са. Подмолно и доностнически са. Бе, не е добро племе.
  • 5
    4
    Възмутен
    Цънцарова харесва това. И Розова също. 😀
  • 7
    3
    Русенец
    Журналята не са обвързани с партиите - ама хич.
  • 4
    2
    Кмета На София
    Тоя ще стане кмет на София когато областен на Русе стане Путко Мафани,а обшастен координатор на ГЕРБ Русе ,Лиза Мишпека...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари