Ангел Джамбазки: Ротацията е безпринципно съглашателство на хора, които се вкарваха по затворите, а сега са обединени заради властта

1
Според евродепутата „докато България и Румъния не са пълноправно в Шенген, не сме пълноправно и в Европейския съюз”
Според евродепутата „докато България и Румъния не са пълноправно в Шенген, не сме пълноправно и в Европейския съюз” Видео: NOVA

Според евродепутата „докато България и Румъния не са пълноправно в Шенген, не сме пълноправно и в Европейския съюз”

Протестът на земеделците има основание. Аз съм солидарен с тях”. Това каза в студиото на „Събуди се” по NOVA евродепутатът Ангел Джамбазки.

За мен българският интерес е на първо място. Би следвало да е така и в Европа. Ти не можеш да помогнеш на другите, ако твоите хора страдат. Не можеш да си солидарен с никого, ако твоите фермери фалират. Не можеш да се борил за околната среда, ако нямаш храна на масата”, категоричен е той.

Евродепутатът коментира и вътрешнополитическите теми. Според него ротацията е „безпринципно съглашателство на хора, които се вкарваха по затворите, биха се, а сега са обединени само и само да са на власт”.

Джамбазки коментира и Шенген. По думите му страната ни трябва да каже на Австрия, че не може да се ползва от сътрудничеството с НАТО, защото не е член на Алианса. „След като вие ни държите, станете от този стол”, каза още евродепутатът. Той беше категоричен, че „докато България и Румъния не са пълноправно в Шенген, не сме пълноправно и в Европейския съюз”. Те не са солидарни с нас, категоричен е Ангел Джамбазки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Долно
    Хителристко пиянде
  • 5
    2
    Песимист
    Ангеларий,то време не остана,какво са 4 месеца,трябва да здаваш службицата май....
  • 2
    1
    Сашо
    Ачо,ако са ти останали пиратки,хвърли им няколко за стрес...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари