Андрей Гюров: Парите за пътищата не са обвързани с процедурата за БНБ

0
По думите му периодично в българската банкова система се получават трусове
По думите му периодично в българската банкова система се получават трусове Снимка: БГНЕС

По думите му периодично в българската банкова система се получават трусове

Не може да се говори за някакъв вид отмъщение или обвързване на парите за пътищата с процедурата за БНБ, посочи в предаването „Лице в лице“ председателят на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров, който беше и кандидат за гуверньор на БНБ.

Ние поддържахме тезата, че процедурата за нов управител на БНБ трябва да стартира тогава, когато ние имаме готовност да издигнем обща кандидатура, която е консултирана както в управляващата коалиция, така и с опозиционните партии“, обясни Гюров.

Той посочи, че това е една изключително важна позиция за държавата и като такава в този период на кризи изисква широка подкрепа и ясен мандат. „За целите, които сме си поставили за Българската народна банка, ние търсехме човек, който е независим, който няма обвързаности с българската банкова система, не е пял „Назад, назад, моме Калино“ по банкерски сбирки и който ще отстоява неотклонно присъединяването бързо към еврозоната и борбата с прането на пари“, каза още Андрей Гюров.

По думите му периодично в българската банкова система се получават трусове, които струват огромни средства на всички данъкоплатци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари