Американска компания търси служител, готов да яде сирене една година

3
Заплатата е 10 000 долара
Заплатата е 10 000 долара

Американската компания за закуски Whisps обяви, че е готова да плати на някого 10 000 долара, за да яде сирене в продължение на една година.

В допълнение към заплатата, кандидатът получава и едногодишен запас от крекери със сирене и може да опита новите “тайни” вкусове. “Има две неща, които консумирах почти всеки ден през изминалата година: сирене и съдържание”, каза Илана Фишер, главен изпълнителен директор на Whisps, пише Агро новините.Очевидно беше, че трябва да се съсредоточим върху намирането на един от тези талантливи създатели на съдържание и да ги предизвикаме да издигнат работата си на следващото ниво.”

За да избере подходящия кандидат, компанията има много креативен процес на подбор. По време на кандидатстването заинтересованите страни са помолени да представят своята „най-силна“ шега и да отговорят на въпроса: „Сандвичът от сирене сандвич ли е?“. Освен това кандидатите ще бъдат попитани какво според тях е най-доброто сирене.

Whisps ясно обяснява на сайта си каква точно е ролята на търсения Cheese Content Officer. Късметлията ще работи с екипа за комуникация на Whisps, за да подобри съдържанието в социалните медии чрез директна обратна връзка. Ето защо само яденето на сирене няма да е достатъчно.

Заинтересовани ли сте? Можете да кандидатствате до 17 юли. Първо трябва да се преместите в Америка, защото само американски жители имат право да участват. Победителят в The Big Cheese Search ще бъде обявен на 27 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари