100 000 долара заплата за красиви ръце

0
Условието е кандидатът да е на възраст над 25 години
Условието е кандидатът да е на възраст над 25 години

Мислите ли, че ръцете ви са специални?

В изявление в Twitter компанията Fistful of Bourbon се обръща към потенциални кандидати с търсенето на човек, който да представя продуктите ѝ с помощта само на... ръце.

Заплатата е около 100 000 долара, а условието е кандидатът да е на възраст над 25 години.

Откритата покана „Търсене на ръце за $100 000“ беше публикувана в социалните медии, като се посочва, че се очаква кандидатите за работа да участват в бъдещи печатни и видео кампании в социалните медии. Допълнителните задължения ще бъдат определени по-подробно в договора. В допълнение към високата заплата, Fistful of Bourbon, иска да награди бъдещия си представител с индивидуално изработена бутилка, спа процедури и тренировки.

Марката, собственост на Уилям Грант и синове, заявява още, че ще се свърже с избрания кандидат с „топ холивудски модел ръце, които ще изглеждат готови за светлините на прожекторите“, съобщи Fox News, предаде БГНЕС.

Желаещите да участват трябва да попълнят заявление на уебсайта на Fistful of Bourbon, като впишат обичайните данни за контакт на кандидата и кратко изявление защо смятат, че заслужават възможността за тази уникална работа. Кандидатите не трябва да забравят да представят снимки и видеоклипове на ръцете си за оценка на журито. Кандидатите трябва също да имат правно разрешение за работа в Съединените щати.

„Търсим новото лице на Fistful of Bourbon, някой, който наистина ще ни въодушеви с успеха си. Ние предлагаме комбинация от най-добрите американски бърбъни и търсим ръка, която да ни представлява“, каза Антъни Болиднер от компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари