Американец счупи рекорд на Гинес за най-продължителен баланс на китара върху брадичката си

0
Това 250-ят рекорд на Дейвид Ръш
Това 250-ят рекорд на Дейвид Ръш

Дейвид Ръш държа инструмента в тази поза в продължение на 1 час и 35 минути

Американец счупи рекорда на Гинес за най-дълго държане на китара върху собствената брадичка.

В този случай музикалният инструмент се поставя върху брадичката откъм главата на грифа, а тумбестата част стърчи нагоре. В това положение китарата остана върху брадичката на Дейвид Ръш в продължение на 1 час и 35 минути. Счупил до момента над 250 рекорда на Гинес, сега той надмина и собствения си такъв за балансиране на китара върху брадичката си, който бе 1 час, 12 минути и 40 секунди, информира Нова телевизия.

Ръш бил “ужасен”, когато научил, че този му рекорд вече е подобрен от испанеца Кристиан Родригес. Ибериецът успя да запази баланс на музикалния инструмент за 1 час, 13 минути и 25 секунди, с което надмина опита на Ръш с 45 секунди. Американецът не можел да се примири с това, грабнал китарата и счупил поредния рекорд. Серийният рекордьор прекрати опита поради факта, че изпитваше твърде силна болка. „Това беше урок по болка“, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари