Александър Николов: ГЕРБ целенасочено рушат инвестиционната среда в България

1
Служебният кабинет и ГЕРБ работеха в синхрон по темата "Джемкорп", заяви ексминистърът на енергетиката
Служебният кабинет и ГЕРБ работеха в синхрон по темата "Джемкорп", заяви ексминистърът на енергетиката Снимка: БГНЕС

Служебният кабинет и ГЕРБ работеха в синхрон по темата "Джемкорп", заяви ексминистърът на енергетиката

Всички лица, които твърдят, че има някакъв проблем с компаниита "Джемкорп" и IP3, а такъв няма, са били наясно много преди подписването на неангажиращ документ, че същите компании са изразили инвестиционни намерения. Това заяви бившият министър на енергетиката Александър Николов, предава БНТ.

Той обвини ГЕРБ и служебния кабинет в умишлен синхрон по темата, а по думите му партията разрушава целенасочено инвестиционната среда в страната.

Николов акцентира, че двете компании са обект на най-строги регулации във Великобритания и Съединените щати.

Как се чувстват, когато компании реализират във всички други възможни дестинации и стъпват с нови технологии. Как се чувстват, когато няколко седмици след като ние стратирахме този процес, компания от подобен ранг отиде в Румъния и отново техният министър на енергетиката подписа подобен меморандум за подобни технологии. И докога сами целенасочено ще разрушаваме всичко, което имаме тук, каза Александър Николов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари