Александър Лукашенко се подигра на Варшава

0
Президентът на Беларус заяви, че Полша трябва да му благодари, че държи бойците на „Вагнер” под контрол
Президентът на Беларус заяви, че Полша трябва да му благодари, че държи бойците на „Вагнер” под контрол Видео: NOVA

Случайно онзи ден чух, че Полша се е побъркала, каза президентът на Беларус

Александър Лукашенко се подигра на Варшава заради присъствието на руски наемници от „Вагнер” в близост до границата на Полша, която е член на НАТО.

Президентът на Беларус заяви, че Полша трябва да му благодари, че държи бойците под контрол, защото иначе, те щели „да се промъкнат и да разбият Жешов и Варшава”, информира NOVA.

Заради придвижването на „Вагнер”, Полша мобилизира 1000 войници в района. Бойци от военната компания, които през юни вдигнаха бунт в Русия, се преместиха в Беларус, където обучават армията на страната.

Случайно онзи ден чух, че Полша се е побъркала, че уж някаква бойна единица от 100 души се движи натам. Никакви части на ЧВК „Вагнер” не са се премествали. Ако са го направили, то е само, за да предадат боен опит на бригадите, които са дислоцирани в Брест и Гродно”, посочи Лукашенко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    1
    До дедушка Лукашенко
    Ей хи дедушка такой, гледай да не ядосаш Путлерчо, че тогава не ще се побъркаш от страх, но и ще се напикаеш от страх
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари