Александър Йорданов получи място в листата на ГЕРБ-СДС

0
Той ще бъде на 6-то място в общата листа, което е избираемо
Той ще бъде на 6-то място в общата листа, което е избираемо Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Александър Йорданов и Илия Лазаров са предложените от СДС кандидати за депутати в предстоящите европейски избори, на които ще се явят съвместно с управляващата партия ГЕРБ, пише Вестник СЕГА. 

Това каза председателят на Съюза на демократичните сили (СДС) Румен Христов, след среща с представители на ръководството на ГЕРБ. В общата листа са включени 2-ма кандидати от СДС, от които единият - Александър Йорданов, ще бъде на 6-то място, което е избираемо.  

"Приключи процесът на преговори с ГЕРБ. СДС ще даде всички сили за едно общо явяване", изтъкна Христов. По думите му решението за избор на кандидатите е бил труден избор. „Имахме 15 номинации, 3-ма се отказахме“, посочи той. Заедно с нашите партньори се спряхме на Александър Йорданов, който ще бъде на 6-то място. Вторият кандидат е главния секретар на СДС - Илия Лазаров", допълни той. 

"Малко съжалявам, че Владо Кисьов е направил отвод, но не се бъркаме в работата на СДС. Одобрили сме това, което са избрали, така че сега съвместно да се борим на евровота. В коментарите, които съм чул, мисля че Александър Йорданов действително е един знаков човек от СДС. Ние можем да гарантираме, че нашите структури ще работят еднакво добре за всички, които са в листата. Такива номера, каквито си правиха в наши сестрински партии, няма да допускаме и така ще бъдат инструктирани структурите", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: Вестник СЕГА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари