ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Русе

1
Кои имена влязоха в листата?
Кои имена влязоха в листата? Видео: Русе Медиа

Листата е пълна с 14 имена

ГЕРБ-СДС регистрира днес листата си от кандидати за депутати в 19 МИР-Русе в Районната избирателна комисия. Листата е пълна с 14 имена, като в нея има експерти от различни сфери, каза областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев. Освен членове на ГЕРБ и СДС присъстват и представители на гражданската квота.

Водач е Десислава Атанасова, следвана от Георги Кръстев и Богдан Донев, а коалиционният партньор от СДС Драгомир Дамянов е пети.

„Крайна време е да сложим край на експериментите, на които се подлага цялата държава от безотговорни партии, от хора, които очевидно нямат интерес да работят за хората и не изпълняват ангажимента си към избирателите, като съставят редовно правителство“, коментира Георги Кръстев, предава Русе Медиа. Най-важното в момента е да се излезе от политическата криза, като ГЕРБ-СДС ще търсят всички възможности за това. „Всеки глас за ГЕРБ-СДС ще бъде глас за правителството. Ние сме готови и излизаме с желание за победа“, каза още областният координатор на ГЕРБ. На предстоящите избори на 2 април най-сериозният опонент ще бъде коалицията на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, но ГЕРБ-СДС са готови след изборите да водят разговори с тях за излизане от кризата.

Листата е в състав:

  1. Десислава Атанасова
  2. Георги Кръстев
  3. Богдан Донев
  4. проф.Михаил Илиев
  5. Драгомир Дамянов
  6. Иван Иванов
  7. д-р Росица Кръстева
  8. Орлин Дяков
  9. Мария Варамезова
  10. Евгени Игнатов
  11. Радомир Хараланов
  12. Мирослав Залев
  13. Екатерина Иванова
  14. Емил Кьостебеков
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    23
    WWW.
    Отврат.
  • -27
    22
    аз
    Предричам победа на ГЕРБ! Гласувам за Бойко, всичко друго е леш, паприкаш :)
  • 15
    21
    емо
    тъжен съм Нунев го няма Върбан също,да факт такъв слаб кмет сме нямали но и тъкава световна криза война ковид и къкво ли не нямаше но нормално все пак Боко капацитета беше на власт джипката ако сте го забравили,ало Ванъо суджуци поръчки и къкво ли не!!!!е немисля че сме толкова тъпа нация този простак да ни представя и управлява с лисчета си пишел амсалака децата в 4 клас говорят езици
  • -8
    20
    ГХХ
    До истината боли: Така ли, а къде са другите бе отворко от 4 години кой е кмет, кой управлява? Държавата къде е, по добре ли живееш? Кажи си тебе питам?! А БСП, ДПС, Промяната къде са, забрави ли за тях бе отворко? Аре ходи си пии хапчетата и много поздрави на спонсорите ти, жив и здрав да си
  • 10
    19
    Истината боли нали
    Не тролове тролират, хората си казват истината такава, каквато е тя и от това боли, нали. В края на краищата очаквате от тях да гласуват, отново нали.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари