Приятел на Матю Пери: Той никога не е спирал наркотиците!

1
Актьорът е лъгал и себе си, и близките си
Актьорът е лъгал и себе си, и близките си Снимка: Universe Hollywood / Facebook

Актьорът е лъгал и себе си, и близките си

Матю Пери никога не е спирал наркотиците, обяви приятел на покойния актьор, предпочел да остане анонимен, съобщи "Дейли мейл".

Пери е лъгал и себе си, и близките си, се казва в публикация на медията.

През октомври 2022 г. Пери заяви, че е "чист" от 18 месеца. Актьорът, познат от сериала "Приятели", издаде мемоари, в които твърдеше, че е преборил зависимостите си с помощта на инструктор и приятелска подкрепа.

Той можеше да бъде манипулативен, но водеше ежедневна битка, казва още цитираният от "Дейли мейл" източник, предаде БТА.

Според доклада от аутопсията Пери се е удавил в горещата зона на своя басейн, но това е вторичен фактор за смъртта му, настъпила на 28 октомври. Смъртта на актьора се смята за злополука.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    457457
    Ако беше потърсил Бог за помощ, Той щеше да го спаси. Само че всичките тея холивудски клоуни тръгват да се занимават с new age bullshit и аяхуаска и отварят врати за още демони в себе си и стават още по-ненормални.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари