Адвокатът на българите, задържани на "Деве баир": Бити са

1
"Българите са държани 6 часа с белезници", добави юристът
"Българите са държани 6 часа с белезници", добави юристът

"Българите са държани 6 часа с белезници", добави юристът

Задържаните на македонския пункт "Деве баир" трима българи са държани 6 часа под белезници, били бити, разказа адвокатът им, предава БНР.

Задържаните в събота към обяд на македонския ГКПП-Деве баир трима българи от партия "Възраждане" са били държани 6 часа под белезнизи в полицията в Крива паланка. Били бити, освободени са след полунощ, като заплатили общо 1 700 евро със съдебните разноски, разказа адвокатът им, който има кантора в Кюстендил. Двама от тях са и бити, добави той.

Адвокатът на тримата задържани от партия "Възраждане" на два пъти ходил до Крива паланка като техен защитник. Били освободени след полунощ и се прибрали след 1:00 ч. през ГКПП - Гюешево, като трябвало да заплатят 1700 евро общо - по 300 евро глоба на човек и 800 евро разноски по делото. Забранено им е да влизат в Северна Македония за срок от 3 години. Адвокатът им разказа:

"И двамата бяха сини...Георгиев беше явно със счупен нос. Казах им да отидат да си извадят медицинско. Окото - синьо, другите двама нямаха много по лицето синини...Значи, по 300 евро, обаче взеха 1700 евро общо. Другото до 1700 - съдебни разноски, не знам какво-си още и ги пуснаха в 12:30-1:00 ч. нощес. 6 часа са ги държали с белезници, тука са ги били - на КПП-то са ги били. На единия телефонът му го няма - изчезнал. Камери имало, щели да правят проучване... Общо 1700 евро платихме снощи с председателя на "Възраждане", лично там в полицията в Крива паланка."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    ... (до 2)
    Не пиши глупости! Ние не сме Русия. Ние нямаме топки сами да си изберем от кого да купим нови военни самолети. Ще изправяш мозъци. Ние не можем собствената си държава да опазим. БСП, ГЕРБ и ДПС като върнаха хартиената бюлетина за да си напазаруват следващите избори, ние какво направихме? Македония! Македония е прекалено голяма лъжица за нашите уста.
  • -2
    3
    да
    Като са от вгъзраждане трябваше и да ги ебат, не само да ги бият.
  • 5
    2
    ...
    македония, нашата малка украина . дано не се наложи да ги трепем, както братята чистят кухите хохли в момента. пък ако се наложи, ще се разходим до македония да им изправим мозъците.
  • -5
    1
    Бандера
    Само бой, еб@н и сръбска чалга за русоеобите от Израждане!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари