"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци в София

7
Официална позиция на партията
Официална позиция на партията Снимка: Фейсбук

Официална позиция на партията

"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци. Това става ясно от официална позиция на партията по темата:

"Възраждане“ ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли единствено за смъртта на мирно българско население през Втората световна война да бъде демонтиран. Наличието на този паметник на българска земя е позор за управляващите страната ни, защото той е във възхвала на тези, които са виновни за убийството на българско население.

От 18 октомври 1943 до 17 април 1944 англо-американците убиват 4208 българи, раняват тежко още 4744 българи и разрушават или увреждат 12 657 сгради (вкл. Народното събрание), причинявайки щети за милиарди левове. Убитите българи са само жени, деца и старци - мирни невинни жители. В боевете умират и десетки български военни пилоти, които с живота си пазят небето над България.

Днес в град София в близост до Посолството, което в момента управлява страната ни чрез марионетен кабинет, който представя за български има издигнат паметник на американските летци, на убийците на нашите герой и на мирното ни население.

В духа на зараждащите се настроения в някои кръгове на българското общество, които служат на американския си господар и заблуждават общественото мнение, че паметниците ни трябва да се премахват или преместват, „Възраждане“ настоява паметникът на американските летци да бъде демонтиран.

Този паметник няма място в София, ако американските дипломати желаят нека го вземат и да го занесат на тяхната земя.

На всички управляващи напомняме, че активно организираме дежурства от граждани-доброволци, с които заедно ще пазим паметника на Съветската армия. Армия, която не убива нито един българин за разлика от англо-американската армия, която убива невинни жертви - деца, жени и старци. За децата пуска бомби под формата на детски играчки и тези от тях, които не са убити, завинаги са осакатени."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    30
    Напомням
    А също така трябва да се припомни и факта, че територията на всяко едно посолство във всяка една държава по света се води територия на чуждата държава. Тоест територията на Американското посолство е американска територия. Което пък чупи опорката за "Наличието на този паметник на българска земя". Ама какво да ги правиш тия неграмотни клети копейки, непознаващи или непризнаващи международни закони и правила. Сега искам да видя как Копейката влиза в американското посолство и залива с боя паметника на американските летци :D Много ще е забавно!
  • 1
    29
    иванчо от острица
    Да не питате после защо е имало Народен съд и толкова много наказани депутати Единогласно гласуват да обявим война на Англия и Америка После рев от Народния съд
  • 7
    28
    Дора Петрова
    Паметника е на територията на американското посолство.
  • 7
    27
    Дора Петрова
    https://news.bg/politics/vmro-slozhi-krast-na-pametnika-na-us-lettsite.html Пак ли популизъм, БЕ?
  • 4
    26
    хаха
    Очевидно думите на българските национални герои направо бъркат в продажните души на рубладжиите. СУПЕР! Така и трябва да е! Националните предатели са национални предатели независимо откъде идва външното влиание в държавата. И при турци, и при руснаци, и при американци...манталитета на предателя си е един и същ. Жалки безродници, отхвърлени от приятелите, от жените, от децата, отхвърлени от цялото общество. За това леят злоба срещу собствения си народ и националните герои. Не понасят факта, че България е имала истински НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ които са били против всякакви чуждестранни окупатори! Тези национални герои които са завещали мъдрите си слова за бъдещите поколения, писали срещу Османската империя, писали срещу Руската империя, писали срещу Австро-Унгарската империя. Истински родолюбци и патриоти. Ама според рубладжиите словата срещу Руската империя били фалшиви. Айде бе?! Ама в един и същ текст са писали и срещу Турция и срещу Русия. Буквално долу има цитирано изречение съдържащ подобен пример!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари