Административният съд в Русе ограничава дейността си заради коронавируса

0
Апелативен съд – Велико Търново отсрочва разглеждането на дела във връзка с установените случаи на заразени с коронавирус лица в Габрово и Плевен
Апелативен съд – Велико Търново отсрочва разглеждането на дела във връзка с установените случаи на заразени с коронавирус лица в Габрово и Плевен

Апелативен съд – Велико Търново отсрочва разглеждането на дела във връзка с установените случаи на заразени с коронавирус лица в Габрово и Плевен.

Решението е във връзка с препоръка на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет за вземане на превантивни мерки срещу разпространението на заболяването.

С един месец Административният съд в Русе също отсрочва делата за разглеждане в открити съдебни заседания и преустановява публичните събития и инициативи.

Със заповед на председателя на Апелативен съдВелико Търново Янко Янев се отсрочват делата през периода от 11 март до 10 април. Ще се разглеждат само производства, като наказателни дела, по които има постановена мярка за неотклонение задържане под стража; за издръжка, родителски права на ненавършили пълнолетие деца и за незаконно уволнение; дела по несъстоятелност; производства по Закона за защита от домашното насилие; дела, за които законът предвижда разглеждане в срок, по-кратък от един месец и при осиновяване на дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари