Абитуриентката, която възмути цяла България е дъщеря на криминално проявен

1
Бащата Роберт Симеонов преди години е държал публичен дом в София
Бащата Роберт Симеонов преди години е държал публичен дом в София

Абитуриентката Каролина-Клер, която възмути цяла България с роклите си за 15 хиляди лева от Дубай, е дъщеря на криминално проявен.

Бащата Роберт Симеонов преди години е държал публичен дом в София, участвал е във въоръжен грабеж и е подкупвал ченгетата с жив подкуп - момичета, предаде "Пик"

Това не са просто слухове, а негови признания по време на участието му в риалитито "Цената на истината". Водещ на предаването от 2009 г. беше Витомир Саръиванов. В неговото студио, докато Симеонов отговаря на въпросите на водещия, гостува и майката на Каролина-Клер, която тогава се представя за Меги. 

Майката на Каролина-Клер преди години

На детектора на лъжата Роберт отговоря и на секс въпроси, а съпругата му отговоря, че бащата на скандалната абитуриентка е майстор по тънката част, като му дава оценка 10+.

На един от следващите въпроси интервюираният отговаря с "Да" на въпрос дали смята, че жена му има психически отклонения. На същото мнение е неговата майка, която също присъства в студиото. В това се усъмниха и зрителите на Нова телевизия. Там майката и накичената с камъни абитуриентка гостуваха за интервю, след като самата родителка изпрати писмо до сутрешния блок, за да се похвали с бала на дъщеря си. 

Абитуриентският бал на Каролина-Клер обаче не е бил платен от Роберт Сименов, а от доведения й баща. Майката й е от години е разведена с бащата на зрелостничката. За дубайските рокли се е бръкнал дoвeдeният ѝ бaщa, зa ĸoгoтo пoдoбнa cyмa нe била пpoблeм, тъй като той рабoти за солидна заплата в aмepиĸaнcĸa ĸoмпaния.

Роберт Симеонов в "Цената на истината"

Останалите признания на Роберт Симеонов са също шокиращи - съпругата му го е удряла, а също така се е опитала да го отрови с лекарства. Насилието обаче е било нещо обичайно в бившето семейство, тъй като по думите на Симеонов той също е посягал на жена си. 

Жененият по онова време сводник твърди още, че фолк певицата Емануела му е била любовница. В последствие обаче самата тя отрече това пред медиите.

Вижте скандалното предаване във видеото долу: 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари