А кой каза, че учениците нямат желание да учат?

0
Събитието е подходящо както за ученици, така и за родители и учители
Събитието е подходящо както за ученици, така и за родители и учители

„А кой каза, че учениците нямат желание да учат?“  дискусия с Дарин Маджаров от ucha.se

На 8 февруари от 19 ч. наш специален гост ще бъде Дарин Маджаров.

С него ще поговорим за образованието, за щастието, за развитието, за учениците и за това как те учат, за учителите и тяхната роля, за ролевите модели и успешните примери и, разбира се – за каузата зад платформата „Уча се“, чийто създател е Дарин.

Събитието е подходящо както за ученици, така и за родители и учители. Заповядайте!

Вход свободен.

„Уча се“ е образователен сайт, който постави ново начало в обучението на ученици и начина, по който те учат – бързо, лесно и интересно.

Дарин създава Уча.се през 2012-та година, като в началото сам записва над 550 видео урока по Математика, Физика, Химия, Биология, Английски език и други. Целта на Дарин е Уча.се да бъде мястото, на което всеки получава уроците за училище на разбираем и интересен език.

Дарин завършва с медал за отличен успех (6.00) Априловска гимназия през 2006 г. През периода 2006 г. – 2011 г. получава бакалавърска и магистърска степен по електроника и компютърни науки в Jacobs University (Якобс Университет) в Бремен, Германия.

От 2011 г. е докторант в областта на възобновяеми източници на енергия и електрически коли в KU Leuven (Католически университет, Льовен), Белгия.

След като интересът към Уча.се нараства, Дарин прекъсва докторантурата си и се завръща в България, за да се отдаде изцяло на Уча.се и да изгради силен екип, с който да подобрят образованието в България.

Дарин е отличен в класацията на Форбс за 30 лидери под 30 годишна възраст, както и в класацията на Дарик за 40 вдъхновяващи, иновативни и смели хора под 40 годишна възраст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари