А Асен Василев защо не си подаде оставката?

4
Спомняте ли си как Асен Василев призова "Бедните да го духат"?
Спомняте ли си как Асен Василев призова "Бедните да го духат"? Снимка: Facebook

Спомняте ли си как Асен Василев призова "Бедните да го духат"?

Спомняте ли си, иначе по момичешки нежния Асен Василев, как призова "Бедните да го духат"? Аз си спомням. Както и средният пръст на Ицо Хазарта от най-високата трибуна - Народното събрание на Република България Също си спомням истеричните му вълнения от трибуната, изявяващ се като недокосната мома след шестдесет дневна интимна връзка...

Той призова от трибуната на Народното събрание на България не бедните българи да му правят френска любов, което си е измяна на национални сексуални традиции, и след това дори не се извини.

Между другото сигурно това е причината хората да не се наредят на опашка пред Парламента с плакати: "Нека първо аз". Защото те се редят с плакати сега заради неволно изпусната реплика пред неизключен микрофон. Но за разлика от Асеня, синът на Василя, Вежди напусна не залата, Вежди напусна политиката. Което още един път показва, че аз нямам случайни приятели.

Политиката е хлъзгав терен, а Вежди не е израсъл в бална зала и не е овладял хлъзгавия терен. И не може да прави пируети. Но какъвто и политически и словесен гаф да е направил, той доказа, че в политиката има място за мъже. На фона на това се питам, щом има място за мъже що чини Асен Василев в нея - освен да призовава бедните към нетрадиционни сексуални практики. И онези отвън също ми се иска да попитам, наредени на опашката - чия чест защитават...

Христо Стоянов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Пернишкият Янко
    То е ясно защо, защото той е от добрите, демек от тези на които им е разрешено да говорят, и каквото и да кажат, то е истина. Ако някому не се харесва говоренето, то не се променя факта, че това е и за негово добро, понеже той/тя не са способни да осъзнаят, разберат, усетят що е то истина и добро. Не са дорасли! Така разсъждават умно-красивите добряци! Но освен да разсъждават те и прилагат своите разсъждения на практика! Горко ни! Спете спокойно деца!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари