Оставката на Вежди Рашидов все още не е депозирана

0
"Главният мултак" решава след края на август дали да напусне парламента
"Главният мултак" решава след края на август дали да напусне парламента Снимка: БГНЕС / Архив

"Главният мултак" решава след края на август дали да напусне парламента

В деловодството на парламента все още не е депозирана оставката на Вежди Рашидов като председател на Комисията по културата и медиите. За да стане факт тя трябва да бъде гласувана от Народното събрание.

Това ще се случи през септември в сградата на бившия партиен дом, където депутатите ще подновят работа си след ваканцията, информира NOVA. Не е изключено тогава Рашидов да подаде и оставката си като депутат.

Припомняме, че от ГЕРБ-СДС поискаха той да напусне поста, след като негов коментар за жените жертва на домашно насилие, направен в почивката на извънредното заседание на парламента, предизвика скандал и вълна от възмущение, за което и .

В телефонен разговор той заяви, че след края на месец август ще вземе окончателно решение дали да остане в парламента. За да се запази уговорката за разпределение на председателските места в комисиите, от ГЕРБ отново трябва да номинират кандидат.

Оставката на Рашидов като депутат бе поискана и от участниците в протеста срещу насилието над жени в София, както и от някои неправителствени организации като Европейското женско лоби

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари