6-годишно момиченце опитва да спре въоръжен крадец

0
Детето се хвърлило към мъжа с брадвата, защото помислило, че поваленият на земята служител е баща му
Детето се хвърлило към мъжа с брадвата, защото помислило, че поваленият на земята служител е баща му Видео: Storyful News

Ужасяващ момент, в който въоръжени с брадви и лостове крадци обират магазин за електроника, а 6-годишно момиче се опитва да ги спре, е заснет от охранителна камера в Нова Зеландия.

Нападението е станало в семеен магазин за електроника в Оукланд, съобщава „Хъфингтън поуст”. Крадците били доста жестоки и се нахвърлили с ритници и юмруци срещу персонала. 6-годишната Сара Пейтъл се втурнала да защитава един от служителите, въпреки че нападателят му размахвал брадва.
 
След това тя избягала заедно с баща си преди втори крадец, въоръжен с кози крак, да се появи на записа.
 
По-късно майката на Сара разказала, че момиченцето се хвърлило към мъжа с брадвата, защото помислило, че поваленият на земята служител е баща й. „Невероятно е. Тя е добре, всички сме добре. Всичко вече се нормализира. Но беше голям шок, защото такива неща обикновено не стават там, където сме ние”, обясни бащата на момиченцето Сухаил Пейтъл.
 
След нападението семейството проследило автомобила, с който крадците се измъкнали, и докладвали в полицията за местонахождението им.
 
Полицията заловила пет 16-годишни момчета, замесени във въоръженото нападение. Издирва се и шести заподозрян.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари