5-те доказини невербални сигнали „Обичам те“

0
Невербалните сигнали в твоята връзка
Невербалните сигнали в твоята връзка

1. Контакт с очите, погледи
Хората, които се обичат помежду си, не могат да избегнат погледите, с които просто показват колко се обожават един друг.

2. Той ви слуша
Мъжете, които обичат са внимателни към вашите проблеми, въпроси или тъжни истории. Те могат да ви слушат дълго и да ви помогнат да вземете решение, осигуряващо вашия комфорт, или успокоение.

3. Изненади
Той просто се появява с подарък. Той ви изненадва с цветя без повод, или оставя бонбони на скрито място. Ако един мъж ви прави неочаквани подаръци, той наистина изпитва чувства към вас. Вие присъствате като постоянна мисъл в съзнанието му.

4. Спонтанно докосване.
Мъжете са много осезаеми. Ако той докосва ръката ви по време на вечеря или поставя ръката си на гърба ви, по време на разхока, той иска да бъде по-близо до вас. Той ще си намери причина да ви докосв, без значение колко е малка тя. Мислете за тези малки знацикато за изблици на любов.

5. Той прави планове да бъде с вас.
Ако той наистина е луд от любов, не се изненадвайте, ако се откаже от среща с неговите момчета, просто, за да прекарате още една нощ заедно. Понякога да ви види е връхната точка на неговата седмица.

Източник: Lifestyle.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари