Какво прави Телците толкова привлекателни

0
Господата родени под знака на зодия Телец са интересни, забавни, но имат и още много положителни черти
Господата родени под знака на зодия Телец са интересни, забавни, но имат и още много положителни черти

Тези мъже са неустоими, но привличането им, както и спечелването на доверието им може да се окаже трудно.

Господата родени под знака на зодия Телец са интересни, забавни, но имат и още много положителни черти, сподели Az-jenata.bg.

Вижте някои от тях.

Харесват луксозния начин на живот

Мъжете родени под знака на зодия Телец обичат лукса и се стремят да си осигурят стабилен начин на живот. Те са материалисти и полагат всички усилия за постигане на финансова стабилност.

Обичат да инвестират в проекти, които им предлагат максимално безопасна възвръщаемост, а не висока доходност с висок риск. В покупките винаги търсят най-добрите сделки, качествените продукти.

Романтични и страстни в любовта

Мъжът Телец е привързан и чувствен, който обича да ухажва и много държи на романтиката. Дълго флиртува преди да започне любовна връзка. Наслаждава се на топлината на физическия контакт, а в спалнята обича да експериментира и определено може да се наслаждавате на дълги часове любовни ласки.

Сексът е вълнуващ, чувствен и на моменти може да бъде и приключенски. Мъжете Телци обикновено са атлетични, което им позволява да бъдат не само издръжливи в леглото, но и да пробват нови и интересни секс пози.

Кариеристи

Мъжете родени под знака на Телец са надеждни, упорити и силно изявени в работата си. Имат творческо око, но биха могли да постигнат високи успехи в областта на бизнеса, финансите. Тъй като те обичат парите, имат усет как да ги управляват добре.

Може би и затова голяма част от тях се насочват към професии като банкер, брокер, застрахователен агент. От друга страна богатото им въображение им помага много в работата, особено на тези, които са се отдали на изкуството.

Лоялни

Мъжете Телци са лоялни. Може да им отнема по-дълго време, за да изберат партньорката си, но когато се намират във връзка, те са на 100% отдадени на половинката си. Знаят как да я поглезят и са готови да излязат дори от правия път, за да го направят. Тяхната преданост и лоялност ги прави подходящи партньори за брак, както и добри бащи.

Как да привлечете вниманието на мъж от зодия Телец?

Покажете вашата женственост

Въпреки че тези мъже се впечатляват от силни и уверени жени, те забелязват и женствеността. Обърнете внимание и на външния си вид, защото за тях е много важно да бъдат заобиколени от красота. Една жена с изискан вкус винаги ще привлече вниманието им.

Бъдете честна с него

Честността е черта, на която мъжът Телец много държи в една връзка. Останете верни на себе си, не се представяйте никога за такава, каквато не сте. Ако го подведете, бързо ще прекрати взаимоотношенията с вас без колебания.

Бъдете чувствена

Мъжът Телец търси една уютна и приветлива атмосфера. Обожава да прекарва време у дома, да усеща любовта на любимата. Покажете му вашите скрити нежни страни, поглезете го, правете му комплименти, оценявайте и неговите усилия във връзката. И не на последно място – бъдете чувствена в леглото.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари