4 причини защо мъжете пиещи бира, са по-добри любовници

0
Вижте кои са позитивите на бирата за креватните удоволствия...
Вижте кои са позитивите на бирата за креватните удоволствия...

Добра новина за любителите на бира! Сексологът д-р Кат Ван Кирк наскоро публикува книга, в която разкрива, че пенливата течност може да се отрази чудесно на сексуалния живот, пише framar.bg.
Вижте кои са позитивите на бирата за креватните удоволствия...

1. Актът ще продължи по-дълго.
Фитоестрогените в бирата са известни с това, че забавят еякулацията. Разбира се, говорим за умерена консумация, иначе господата рискуват да изпитат трудности с ерекцията.

2. Влизате в настроение по-бързо.
В по-тъмните бири се съдържат добри количества желязо, което се отразява добре на хемоглобина. Той на свой ред помага за образуването на нитрита в азотен оксид, контролиращ притока на кръв към пениса. Повече азотен оксид означава по-добро кръвообращение и съответно ерекция.

3. Повече издръжливост.
Италиански изследователи откриват, че хората, пиещи ежедневно бира, е с 31% по-малко вероятно да имат сърдечносъдови заболявания, инфаркт или инсулт. По-добро сърдечно здраве - по-добра издръжливост в леглото.

4. Край на стомашното бълбукане.
В бирата се съдържат много витамини и пробиотици, което е добре за здравето на храносмилателната система. Подутият и болящ стомах не е приятел на сексуалните приключения, затова може да му помогнете с бира. И отново казваме - количеството трябва да е умерено!

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари