3 стъпки за лесна Бетано регистрация онлайн

0
Регистрацията в сайта на този оператор не се различава чувствително от регистрациите в други подобни сайтове
Регистрацията в сайта на този оператор не се различава чувствително от регистрациите в други подобни сайтове

Онлайн букмейкърите в България станаха вече дузина. Сред цялата вълна нови бетинг оператори вече има някои, които сериозно се откроиха и станаха любими на потребителите и един от тях със сигурност е Betano, който получи лиценз в края на 2021-а година. Ако все още не сте направили своята Бетано регистрация, то може да я сътворите в три много лесни стъпки, които ще обясним в следващите редове. Преди да преминем към етапите по регистрация в сайта, можем да кажем, че доброто реноме, което бетано вече изгради, не е случайно, а е плод на много фактори.

Регистрацията в сайта на този оператор не се различава чувствително от регистрациите в други подобни сайтове. Със сигурност има вариант тя да се оптимизира и да бъде по-лесна, ала в никакъв случай не може да се определи като натоварваща. Процесът не отнема много време, но все пак, за да са на разположение офертите на бранда, е необходимо да се завърши този механизъм.

Отваряйки сайта на Бетано, в горния десен ъгъл, ще откриете опцията „Регистрация“ - стартът на целия процес. Моментално на екрана пред вас ще излязат две възможни опции. Едната от тях е регистрация с Google акаунт или Facebook профил, а другата е стандартната регистрация с имейл адрес. Именно към нея ще се насочим.

  • В първото меню, което трябва да се попълни при този избор са личните данни – имейл, име, фамилия, пол, дата на раждане.

  • Във второто от общо четири менюта са гражданство, което по подразбиране е зададено българско и ЕГН.

  • В третото меню или подкатегория се попълват адресни данни – местоживеене, град, държава, пощенски код, държава, област и телефон. С други думи – всички контакти.

  • В последната от тези четири министъпки се задават потребителско име, парола и евентуален промо код, който ви насърчаваме да използвате. Ако желаете да имате пред себе си всички оферти на букмейкъра, използвайте бонус код при регистрация и бъдете сигурни, че няма да пропуснете нещо, за което впоследствие ще съжалявате.

Регистрацията е съпровождана от потвърждение и активация на профила. Това се случва на дадения от вас имейл адрес или телефонен номер. Ако изберете варианта с мейл, трябва да въведете петцифрен код. При случая с телефон пък се получава SMS код.

Повечето онлайн платформи държат на активация на профила, като тук не става дума само за сайтовете за залагане, ами за всеки уебсайт, който оперира с потребителски данни.

Последната стъпка преди изцяло да се освободите от бремето, наречено „технически стъпки“, е верификацията. Тя вероятно е и най-важната, и най-приятната от всички. Най-приятна като резултат, макар да е досадна. Все пак заради верификацията, потребителите могат да теглят припечелената сума от букмейкърите.

Верификацията представлява потвърждаване на самоличността. Това се случва чрез показване на документ за самоличност, който служи като гарант и за букмейкъра пред съответните регулаторни органи. А те в Европейския съюз са особено строги що се отнася до хазарта. Процесът най-често отнема от 24 до 48 часа и именно затова може да бъде определен като леко досаден, но пък е необходим за собственото благо.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русенец
    Те еба в платената уста Петре!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари