23 семейства в Русенско получиха храни от младите ротарианци

1
Кампанията се организира от няколко години, като с дарени от гражданите средства, се закупуват храни и подобни продукти
Кампанията се организира от няколко години, като с дарени от гражданите средства, се закупуват храни и подобни продукти Снимка: Facebook / Ротаракт Клуб - Русе

Кампанията се организира от няколко години, като с дарени от гражданите средства, се закупуват храни и подобни продукти

Ротаракт клуб“ - Русе активно се включи в проекта “Купи и дари”, организиран от Интеракт клуб - Русе. Младите ротарианци отчетоха, че заедно са събрали и раздали хранителни продукти на 23 семейства в Русе и околността.

Кампанията се организира от няколко години, като се събират храни и подобни продукти, закупени и дарени в организираните за целта пунктове в магазините на големите вериги. Те са предназначени за хора в тежко социално положение.

„Щастливи сме, че успяхме да зарадваме и помогнем на хората в тези трудни времена. Продължаваме напред в същия дух към осъществяването на нови проекти в подкрепа на обществото“, споделиха младите ротарианци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари