23 деца са убити при стрелба в детска ясла в Тайланд

0
Извършителят - бивш полицай - е застрелял и съпругата и детето си, след което се е самоубил
Извършителят - бивш полицай - е застрелял и съпругата и детето си, след което се е самоубил

Извършителят - бивш полицай - е застрелял и съпругата и детето си, след което се е самоубил

Най-малко 34 души са били убити при стрелба в Североизточен Тайланд, предадоха световните агенции, съобщава БТА.

Стрелбата е станала в детска градина в град На Кланг, в провинция Ног Буа Лампфу, посочва Франс прес. Сред жертвите има 23 деца, допълват Ройтерс и Асошиейтед прес. Убити са и преподаватели, както и един полицай.

Нападателят, който е 34-годишен бивш полицай и който е носел пушка, пистолет и нож, е избягал от детската ясла, след което се е самоубил, обяви полицията. Преди да посегне на живота си, той обаче е убил и съпругата, и детето си, предаде Франс прес.

Масовите стрелби в Тайланд са рядкост, но през 2020 г. военен, разгневен от имотна сделка, уби най-малко 29 души и рани 57 души при масова стрелба на четири места, отбелязва Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Твоето дете
    Или моето, или на твой близък може да е следващата жертва. Вече нормални хора останаха ли? Хора, хвърлете за малко телефоните, забравете за малко за работа, пари, инфлация и т.н. Вижте тоталната деградация наоколо. Вижте докъде ни докарват материализмът и новите ценности. Уж нормални хора психясват! Никой не е застрахован! Но някак всеки си мисли, че на него ще му се размине. Всички сме в кюпа и всички ще си платим, защото всички сме виновни. Събудете се хора, преди да е станало твърде късно! Боже, смили се за нас...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари