Спипаха пиян шофьор на булевард "Цар Освободител"

1
На шофьора е съставен акт
На шофьора е съставен акт

На шофьора е съставен акт

На 7 ноември, около 09:00 часа, в град Русе по булевард "Цар Освободител", пътни полицаи са спрели за проверка на товарен автомобил "Ситроен Джъмпер" с русенска регистрация. В хода на проверката униформените са установили, че автомобилът е собственост и се управлява от 37-годишен мъж. Той е тестван с техническо средство за употреба на алкохол и уредът е отчел концентрация над 1.2 промила, съобщиха от полицията.

На шофьора е съставен акт, след което е съпроводен до болницата, където е дал проба за химичен анализ.

По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    koko
    Точно така,при втори случай-тройна глоба.
  • 5
    1
    Гост
    Щом продължават да карат пияни и надрусани, значи наказанията за шофирне под въздействието на алкохол и субстанции са прекалено леки. Коригирайте ги така, че да не посмеят да седнат пияни зад волана.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари