20 000 лева делят Велизара от мечтаното изцеление!

0

Велизара Георгиева има нужда от помощта ни!

За лечението на русенката остава да се съберат още 20 000 лева. Младата майка страда от рака на гърдата, започнала е лечение, което ѝ се отразява много добре, но за да бъде завършен курса, трябва да й подадем ръка.

"Приятели, познати, непознати... скъпи съграждани русенци, обръщам се с огромна молба към всички Вас, моля съдействайте на моята близка Велизара!

Тя страда от рак на гърдата. Провежда скъпоструващо лечение в Турция, но за лечението й остават да се съберат само още 20 000 лева. Велизара е почти на финала на своето лечение и до момента химиотерапията и действа благоприятно! 

Обръщам се с молба към Вас да помогнете за благотворителния базар, който трябва да се проведе на 07.04 пред Гимназията по дървообработване, но на нея й е необходима помощ от хора - доброволци, които да застанат зад нейната кауза и битка с живота. За благотворителният базар са необходими хора с добри сърца да и помогнат в продажбите на самия базар. Не е нужно да сте на ти с тези неща, а просто да следите за злоупотреби и да помагате за продажбите, като парите от всичко продадено, дарителите ще поставят в специални за целта дарителски кутии. 

Имаме нужда и от хора, които да ни изпратят стока за базара или да донесат на място. 

Всичко, което мислите, че ще допринесе за събирането на оставащите й 20 000 лева, моля Ви от цялото си сърце, дарете го за нея! Нуждаем се от подкрепа повече от всякога! А Велизара най-много!

Благодарим Ви от сърце!", сподели във Фейсбук г-жа Йорданова.

За тези, които желаят да й помогнат финансово, това е дарителската сметка:

IBAN: BG78BPBI79214041233402 BIC: BPBIBGSF

Пощенска банка, клон Русе

Титуляр: Велизара Стоилова Георгиева

PayPal:[email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари