Мили хора, толкова е трудно да събираш пари, за да си купиш живот!

7
Самотна майка на две прекрасни момченца от гр. Русе се нуждае от нашата помощ
Самотна майка на две прекрасни момченца от гр. Русе се нуждае от нашата помощ

Самотна майка на две прекрасни момченца от гр. Русе се нуждае от нашата помощ.

Нефисе е диагностицирана с фоликуларен лимфом, но за нея има надежда за изцеление. Тя идва от болница Gaziosmanpasa, но са нужни 33 000 евро за лечението ѝ. Кампанията за набиране на средства тръгна преди седмици и Нефисе вече започна лечението си в Турция, след като преведе 1/3 от сумата. Младата жена обаче спешно трябва да събере останалата част от парите - 22 450 лева.

Ето какво сподели тя:

"Мили хора, толкова е трудно да събираш пари, за да си купиш живот! Но аз като всички вас обичам живота, обичам децата си, с които не искам да се разделя! Мили хора, животът ме постави на колене, искайки ми висока цена за да не си отиде. Цена, която сама не мога да платя и протегнах ръце към вас. Благодаря на всички, които станахте съпричастни с болката ми! На всички, които възвърнахте надеждата ми за изцеление!

Благодаря на всички ви за подадената ръка, за подарената надежда за живот! Благодарение на вас започвам битката с тази коварна болест! Хора, моля ви не ме изоставяйте точно сега, помогнете ми да я победя. Днес получих офертата от болница Gaziosmanpasa и необходимата сума за лечението ми е 33 000 евро. Нужни са още 22 450 лева, за да се изправя и прегърна живота, децата си, близките си и да изкрещя - Да победих те!

Моля ви добри хора, помогнете ми да извървя този труден път! Моля ви, споделяйте публикацията, за да достигне до повече хора!

Благодарим Ви от все сърце!"

Дарителска сметка:

IBAN: BG41RZBB91551058085810

BIC: RZBBBGSF

Нефисе Османова Хаскова

Paypal [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари