2-годишно момиченце е сред пострадалите в зверската катастрофа на "Тракия"

0
2-годишно момиченце е сред пострадалите в зверската катастрофа на "Тракия"
Видео: БГНЕС

Двегодишно момиченце е настанено в Детска хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив в стабилно състояние след мелето на магистрала "Тракия" тази сутрин. Родителите на момиченцето също са ранени, но без опасност за живота. Общо 15 души са прегледани от медицинските екипи на "Спешна помощ", дошли на 135-ия километър на магистрала Тракия, където рано тази сутрин станаха пет катастрофи с участието на 21 автомобила.

Верижните катастрофи на магистрала "Тракия" се оказват пет различни една от друга, при които са убити двама души.

На прав път на магистралата са станали 5-те катастрофи едновременно и независимо една от друга. Първо в посока Бургас се блъска "Мерцедес" в бус и загива пътникът на мерцедеса. ТИР, движещ се след катастрофиралите автомобили, рязко спира зад тях и в него се блъска "Рено". При този сблъсък загива водачът. По същото време на 100 метра от другата страна на магистралата стават други катастрофи, при които няма жертви, само ранени. И двата автомобила, в които са жертвите, са със софийска регистрация.

Общо 21 автомобила се сблъскаха и в двете платна на магистралата в района на 135-ти километър, близо до пътен възел Войдиново. 8 са автомобилите, които са се сблъскали, пътувайки към Бургас. От другата страна, в посока София, са се ударили 13 автомобила.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари