19-годишен младеж помете паркирани коли в Бургас

0
Тестът за наркотици на младия шофьор е положителен
Тестът за наркотици на младия шофьор е положителен Видео: NOVA

Според очевидци младият шофьор е бил видимо неадекватен

Отново инцидент на пътя с шофьор с положителна проба за наркотици. Този път случаят е от Бургас. 19-годишен младеж се качил зад волана след употреба на дрога, навлязъл с висока скорост в завой и връхлетял паркирани коли в квартал „Лазур”. Според очевидци младият мъж, който бил със свой приятел, е бил видимо неадекватен. Задържан е за 24 часа, информира NOVA.

Младежът обясни, че му е прилошало. Каза ми, че има книжка от година и половина. Той беше уплашен. Когато пристигнах на мястото, младият мъж каза да извикаме полиция, за да го тестват за алкохол и наркотици. Впоследствие се оказа, че е употребил”, коментира Георгиев, чийто автомобил е засегнат.

От записи на охранителни камери се вижда как младежите от причинилата катастрофа кола излизат, след което отново се връщат. „Те постоянно отваряха вратите, вадеха нещо. Според мен трябваше да си стоят до автомобила”, каза още Георгиев, според когото е възможно да са укривали нещо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари