Шофьор остана без книжка след положителен полеви тест за наркотици

0
Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което даже не знам какво означава, разказва Димитър Иванов
Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което даже не знам какво означава, разказва Димитър Иванов Видео: NOVA

Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което даже не знам какво означава, разказва Димитър Иванов

Пореден случай, при който мъж е задържан след първоначално положителен полеви тест за наркотици. Случката се разиграва пред очите на детето и съпругата на шофьора от Пловдивско.

Потърпевшият си направил и тест в частна лаборатория. Когато полевият тест е положителен, автоматично се отнема книжката на шофьора, свалят се и регистрационните номера на автомобила. За да докажат, че не са употребявали забранени субстанции, те трябва да дадат кръвна пробва, която обаче излиза след месеци, през които шофьорите търпят вредите от положителния тест.

В този случай номерата на автомобила не са били свалени, тъй като автомобилът е на името на съпругата на водача. Димитър Иванов споделя, че първо му е бил направен тест за употреба на алкохол, който се оказал отрицателен, тестът за наркотици обаче отчел друго.

Оказа се, че съм употребявал бензодиазепини, което даже не знам какво означава”, разказва Димитър Иванов, предава NOVA. Задържан е за 24 часа. Съпругата му Стела Игнатова споделя, че през цялото време детето е наблюдавало случващото се.

На следващия ден излезнах от ареста, направих си изследвания в лаборатория в Пловдив”, разказва Иванов, като всички девет показателя са отрицателни.

Органите на реда спрели и съпругата му Стела Игнатова, направили ѝ тест за наркотици, който бил отрицателен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари