18-годишно момиче: Преживях подобно нещо

4
Осъзнавам как това е масов тип поведение, заяви младото момиче
Осъзнавам как това е масов тип поведение, заяви младото момиче Видео: NOVA

Протестът даде кураж и на други жени да проговорят

Момиче на 18 години, което разказа, че две години е било във връзка с мъж, които я е насилвал - психически и физически. До сега не е говорила, защото е смятала, че няма да бъде чута. Протестът срещу насилието над жени снощи ѝ даде кураж да го направи.

До преди година аз самата преживях подобно нещо. Осъзнавам как това е масов тип поведение. майка ми е потресена, защото това можеше да съм аз”, разказа 18-годишно момиче, осмелило се да разкаже на протеста за преживяното от нея. И допълни: „Мълчах си близо две години, защото си мислех, че той ме обича и че ще се поправи. Но не издържах и се махнах. Майката на момчето ми каза да се махам от там”, предава NOVA.

Аз самата съм потърпевша. И съм от Стара Загора. Преди 10 години преживях подобно нещо. Просто белегът под окото ми не се вижда, защото съм се постарала да го прикрия”, посочи друга от участничките в демонстрацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Kytre
    Крумовите закони трябва да се върнат! Велики промени от велики експерти и мислители и накрая пак корупция и нехайство!!! Няма правосъдие! Корупцията е повсеместна!!!
  • 10
    2
    Sdfgghjj
    Aбе,момиче,на 18 години си!!!!Животът е пред теб!!!!Човек,който е посегнал един път,ще има още и още!!!!Имам чувството,че ти харесвала инквизицията му!!!!Извинявай,но никой нормален човек не би търпял това!!!!Явно,има нещо изкривено!!!!
  • 9
    1
    Jdkjdjsnsn
    сега само с тези простотии ще занимават народа поне месец... Какво толкова крият че занимават хората с тези глупости? Инфлация? Кражби? Война? Вируси? Нов световен ред?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари