Дебора вече се усмихва

1
Младото момиче бе зверски нарязано с макетно ножче от приятеля си
Младото момиче бе зверски нарязано с макетно ножче от приятеля си Снимка: Фейсбук

Младото момиче бе зверски нарязано с макетно ножче от приятеля си

Дебора вече се усмихва. Това става ясно от публикация на коафьора Ивайло Колев в социалната мрежа.

"Мило момиче, толкова ме зареди днес с прекрасната си усмивка. Зодия Риби винаги сме най-ранимите, но и най-борбените. И днес си с нова енергия, защото имаш нова подстрижка, а с нея идва и новият късмет. Само напред и със същата усмивка. И скоро ще се видим пак с още по-хубав повод. Нали знаеш", написа в петък Колев във Фейсбук.

"ДЕБОРА, момичето, което пострада от жестокия психопат, никога повече няма да има проблем с косата, защото Магама застава до нея! С теб сме!", заявиха от салон за красота Magama, които предоставиха и перуки за Дебора.

Припомняме, че 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора бе зверски нарязана с макетно ножче, обръсната и пребита от Георги Георгиев, който системно е упражнявал насилие върху нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    русенец
    Да разбирам ли, че въпросният инвентар е ремонтирам и отново е на сергията и се продава? Някакъв ценоразпис ще публикувате ли?
  • 7
    2
    Wetygvb
    Усмихва се,до следващия батка!!!
  • 4
    1
    Аре стига!
    Тази изключително грозна курва, която е опъвал половината Стара Загора. Защо не се пита колко деца е зарибила с наркотици. А там е потомствено. В деня след "нарязването и", родната и майка е в кръчма снимана с питие и ебач. Аре стига!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари