16-годишна българка спала с грък, за да не плаща наем чичо й

0
16-годишна българка спала с грък, за да не плаща наем чичо й

Заплетен и скандален случай с участието на петима мъже и едно младо момиче е влязъл в съда в Ираклио, на гръцкия остров Крит.

На подсъдимата скамейка са петима българи и един грък, обвинени в кражба, а срещу гърка има и допълнително обвинение в сексуално насилие на малолетна, съобщава "Български новини".

Според обвинителният акт шесторката е извършвала кражби в различни обекти в района на Аркалохорио и Астрици, община Арханон-Астерусион. Разследването показва, че през юли месец на 2012г. племенницата на втория обвиняем българин, който е на 23 г. тогава е била непълнолетна на 16 г. и е живеела с чичо си. Бащата на момичето я бил поверил на чичото и той е бил отговорен за нейното възпитание. Според обвинителният акт, момичето е предоставило еротични услуги на 42-годишен мъж, поне 10 пъти, вместо чичо й да му плаща наем.

Всичко това е ставало със знанието на роднината й, който е обвинен и в сводничество. Гъркът, от своя страна признава, че е имал любовна връзка с момичето, твърди, че контактите му с момичето не са били платени. Същевременно свидетелства, че е заплащал 100 евро, за срещите, които продължили четири месеца.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари