16-годишен с тротинетка счупи крака на жена на булевард "Липник"

2
При удара велосипедистката е паднала на земята
При удара велосипедистката е паднала на земята

При удара велосипедистката е паднала на земята

Вчера в 11:00 часа в ОДМВР – Русе от болница „Канев“ е съобщено за явила се в медицинското заведение жена /58 г./ с фрактура на крак, която е обяснила пред персонала там, че е пострадала при пътен инцидент в Русе.

За изясняване на случая е изпратен екип на пътна полиция. Според изясненото от униформените, произшествието е възникнало вчера около 10:30 часа в град Русе, булевард "Липник", в района на пешеходен подлез, където 16-годишен, управлявайки индивидуално електрическо превозно средство „Xiaomi“, при движение в права посока не е успял да контролира непрекъснато тротинетката, отклонил се е вляво и се е блъснал в движещ се срещу него велосипед, управляван от 58-годишната. При удара велосипедистката е паднала на земята. След оказана медицинска помощ тя е била освободена за домашно лечение.

Произшествието е документирано от пътните полицаи с причина: не контролира непрекъснато управляваното превозно средство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Гост
    До 10 - Велосипед на ток си е жив мотопед, нищо че не пуши отзад. Каруците отдавна са регламентирани къде и как трябва да се движат и на какви условия да отговарят. Дори им изискват регистрации и светлоотразители.
  • 2
    10
    до 8
    Велосипедите с ел.двигател МПС ли са или велосипеди? А каруците с конска тяга понеже не са МПС , според теб трябва да се движат по велоалеите, така ли?:) Виж, приятелю, на пътя има място за всякакви ППС, ако нещата са регламентирани и тъпите ченгета контролират. Едно 16-годишно дете няма място на улицата с такова превозно средство, със скейборд, с летни кънки, ако щеш и пеш!
  • 3
    9
    гражданин
    В Германия тротинетките се регистрират, даже Lime имат регистрационни номера.
  • 9
    8
    Гост
    Тротинетките са МПС, независимо, че моторът им не е на гориво, а на ток. И като всяко МПС трябва да ги ловят законовите разпоредби за такива. Тротинетките нямат място на велоалеите и тротоарите. Угаждането на бизнеса вече има своите последствия. Докога?
  • 10
    7
    до 6
    Страшно съжалявам, но винаги ми е било трудно да общувам с тъпанари на тяхното ниво. Нищо не разбра от написаното, нали? Ами кретен си, извинявай! Строши ченетата на тези, чиито гени , интелект и възпитание носиш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари