12-годишна хлапачка излъга, че е изнасилена, разби семейство

0

История, подобна на шекспирова трагедия, се разиграва в пловдивското село Маноле.

25-годишен младеж от селото бе арестуван, след като 12-годишно момиче от селото и майка й подали жалба, че малката е била изнасилена. Разговор в месенджъра на Фейсбук обаче разкрива факти, които уличават момичето в лъжа. Задържаният младеж се свързва с TrafficNews и разказа, че никога не е докосвал малолетното момиче

Той е бил арестуван миналата седмица след сигнал от майката на момичето до полицията.  Родителите разказали, че момичето и възлюбеният й са се запознали във Фейсбук. След дълги разговори помежду си, младежа я поканил да се видят в сграда до ресторант "Дъбака" в Маноле, където правил секс с нея. 

Момичето било девствено. Продължила да контактува с насилника във фейсбук и в понеделник той й определил втора среща. Малолетната девойка се опитала да се измъкне от къщи към 20 часа, но майка й я засякла и я попитала къде отива. Момичето започнало да лъже, но след като майката я притиснала, тя разказала за случилото се. Тогава жената подала жалба в полицията.

25-годишният мъж обаче категорично отрича и се кълне, че дори не е докосвал ученичката. Тя била влюбена в него и постоянно търсела контакт с него.

В чата помежду им във Фейсбук, след ареста на младежа, тя признала, че е излъгала майка си, защото „много я е била”. Тя излъгала и за първият й път, в който е имала сексуални преживявания.

Мама ме накара да кажа така. Много те обичам и мислих, че ако излъжа ще ми позволят да съм с теб”, пише момичето.

Двамата са се виждали само един път, близо до болницата в града и то за 5 минути. Момичето е било обсебено от мисълта за младото момче и постоянно го търсела и му пишела.

На края на разговора момичето обещала да си признае. А между временно заради ареста и обвиненията младежът е на път да загуби семейството си, тъй като жена му е поискала развод. 

Той предостави на TrafficNews целият разговор, проведен с 12-годишната девойка:

 

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари