Близка на пострадалото момиче: Какво ще се случи след изтичането и на тези 72 часа?

1

Пак ли ще го пуснат?, пита жената, пожелала да остане анонимна

Проговори жената, получила заплахи от отстранения работник от „Мини Марица-изток“ Виктор Костов, подкрепящ нападналия с макетно ножче 18-годишно момиче - Георги Николаев.

Жената, пожелала да остане анонимна, познава семейството от много години. Казва, че пострадалото момиче ѝ е като дъщеря.

Виктор Костов е вторият задържан за заплахи след нападението. Жената е получила съобщение от него във Фейсбук:

Психически тя не е добре. След няколко дни раните ще зараснат, но вътрешните белези ще останат за цял живот“, разказва жената, предава bTV.

Тя допълни, че семейството е тотално разбито психически.

Не мога да си обясня защо заради това, че някой не си е свършил работата по веригата досега, се налага детето да минава през целия ад. Те спряха да живеят, много е трудно. Именно заради това един месец мълчахме и се надявахме, че институциите ще си свършат работата. Видно е, че това не се случи, което е много жалко, а уж сме в правова държава“, добави тя.

Искаме да разберем кои хора не си свършиха работата, защото за да се стигне до това втори път да го задържат, отново за 72 часа, видно е, че не са си свършили работата. Искам да попитам какво ще се случи след изтичането и на тези 72 часа - пак ли ще го пуснат?“, пита близката на семейството на пострадалото момиче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Най-малкото което трябва да стане е всички виновни по веригата, които получават държавни заплати да бъдат уволнени дисциплинарно, да им се направи пълна финансова ревизия, отнемане на имущество (щото сещайте се, тия са прибрали рушвети и вероятно са известни с това, че са корумпета). След като се установи, че са го пуснали срещу рушвет - ефективни присъди и затвор! Няма друг начин да се въведе ред в държавата, когато тия дето решават съдбата на престъпниците са престъпници. Трябва такива да бъдат наказани максимално строго за да се замислят останалите в съдебната система (съдии, прокурори, съдебни лекари, вещи лица) дали ще вземат рушвет за да пуснат психопат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари