100% паралелно преброяване: Пенчо Милков има над 63% подкрепа в Русе

2
Кандидат на ГЕРБ Иван Иванов е събрал 32,2%
Кандидат на ГЕРБ Иван Иванов е събрал 32,2% Снимка: БТА

Кандидат на ГЕРБ Иван Иванов е събрал 32,2%

При 100- процентова извадка от паралелното преброяване на „Алфа рисърч“ в Русе Пенчо Милков има 63,2% подкрепа. Това показват данните на агенцията, представени в студиото на Българската националната телевизия.

Според тях разпределението на вота е такова: Кандидатът на коалицията „БСП за България“ в Русе Пенчо Милков е събрал 63,2% подкрепа

Иван Иванов, кандидат на ГЕРБ - 32,2%

„Не подкрепям никого“ са избрали 4,6%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    13
    vmlno
    Русе с червен кмет остава без инвестиции.
  • 6
    12
    тц, тц,
    Здраво късане на ризи! Що не гласувахте бе, ревльовци?!? Това искат тези, които са гласували, а тези които не са, явно не ги интересува кой ще управлява града!
  • 6
    11
    Jivko
    В най- изостаналите градове Русе и Монтана печелят БСП.
  • 8
    10
    До 9
    Колега, исках да напиша абсолютно същото, но много добре сте изложили всички факти! СРАМ за град като Русе е негласуването и по този начин преизбирането на "НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ КМЕТ В ИСТОРИЯТА НА РУСЕ"! Бог да ви прости, "русенци"! АМИН!!!
  • 9
    9
    Стореното е
    Самоубийствен акт на обезумели хора, живеещи в Русе! Да избереш отново най-неуспешния и некадърен кмет в историята на града си е чиста шизофрения! Русе вегетира и постепенно замира. А на снощната снимка ухиленият червен актив на местните комунисти, начело с мистър Пънч Бийн и павликенския цървулогений, приличат на хора със съмнително психично здраве. Такива са и местните им аркадаши от МВРО и Възизраждане, гласували за това недоразумение и неговото обкръжение. Срам, позор и падение за Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари