100 000 студенти се издържат със секс

2
100 000 младежи, предлагат сексуслуги, докато следват, за да плащат таксите си и да покрива всекидневните разходи
100 000 младежи, предлагат сексуслуги, докато следват, за да плащат таксите си и да покрива всекидневните разходи

Всеки 20-и британски студент, или над 100 000 младежи, предлагат сексуслуги, докато следват, за да плащат таксите си и да покрива всекидневните разходи, показва онлайн проучване на университета „Суонси“ в Уелс, цитирано от в. „Дейли мейл“. В анкетата участвали 6750 момчета и момичета, учещи във ВУЗ.

Противно на общоприетото схващане, че нежният пол е по-склонен да влезе в сексиндустрията, само 3,5% от запитаните дами отговорили, че свързват двата края с проституция, екзотични танци и стриптийз. Изненадващо със същите дейности признали, че се издържат 6 на сто от анкетираните мъже. И двата пола са притиснати от липсата на средства, затова продават телата си, но мъжете се решават на тази крачка по-лесно, докато жените се страхуват от общественото мнение и осъждане от страна на семейството, коментират изследователите.

56% от предлагащите сексуслуги посочили, че го правят заради нуждата от средства. Всеки трети от петима запитани признал, че започнал, защото очаквалн работата да му носи удоволствие, а повече от половината се впуснали в експеримента „от любопитство“. Над 20 на сто от напусналите бизнеса отговорили, че не е било лесно да се откъснат от тази среда и не се чувствали в безопасност, докато практикували древната професия.

Mнозинството от сексработниците студенти били привлечени в индустрията от групи в социалните мрежи, показва още проучването. Най-честите мишени ставали първокурсниците, които получавали съобщения във Фейсбук от анонимни лица, търсещи „танцьори, компаньони и ентусиасти за разсъбличане пред камера в интернет“.

Източник: PPESSADaily
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари