Жена забрави къде е паркирала колата си в Пловдив

0
Пловдивчанката дори подала сигнал в полицията, защото помислила, че е откраднат
Пловдивчанката дори подала сигнал в полицията, защото помислила, че е откраднат Снимка: БГНЕС /архив/

Пловдивчанка изгуби автомобила си навръх Коледа.

Превозното стредство било оставено паркирано в продължение на четири дни. Във втория ден от празниците обаче 45-годишната жена установила липсата му. Тя веднага се усъмнила в кражба и подала сигнал в Шесто РУ, пише Plovdivnow.bg.

Потърпевшата разказала, че била оставила автомобила си паркиран до хотела на улица "Арх. Камен Петков" на 22 декември. Около 16:00 часа на 26 декември установила, че той липсва. Униформените веднага се заели с установяване на всички обстоятелства около изчезването на возилото. Започнала предварителна проверка да наличие на данни за извършена кражба на МПС. В хода на работата обаче станало ясно, че жената се е заблудила и е подала погрешни първоначални сведения.

Автомобилът "Нисан Микра" бил намерен непокътнат на около километър от посочения от жената адрес. Той бил оставен на паркинг на бул. "Източен" №80. От извършения оглед станало ясно, че возилото е в нормално техническо състояние. Не били установени никакви интервенции. 

Предстои материалите по случая да бъдат докладвани в Районна прокуратура - Пловдив. Работата продължава от служители на управлението. 

Източник: Plovdivnow.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари